Tuvojas pasākums “Studenta kurpēs”, kad Latvijas Universitātes (LU) studenti aicinās ikvienu skolēnu “pielaikot studenta kurpes” un vienu dienu pavadīs kopā, lai sniegtu ieskatu, kā norit studiju dzīve Latvijas Universitātē. Ikgadējais pasākums “Studenta kurpēs” notiks no 22. līdz 28. aprīlim!

Kopā ar studentu skolēnam būs iespēja piedalīties studiju procesā – lekcijās un semināros, iepazīt mācībspēkus, fakultāti, studiju programmu, uzzināt, kādas prasmes nepieciešamas, studējot attiecīgajā programmā, un kādas ir iespējas radoši izpausties ārpus studijām!

Tā ir arī ļoti laba pieredze studentam – uz vienu dienu kļūt par mentoru, parādot, cik daudzveidīga un aizraujoša ir studiju dzīve Universitātē. LU student, izmanto šo iespēju un piesakies būt par mentoru saviem nākamo gadu studiju biedriem!

Studentu pieteikšanās jau ir sākusies un norisināsies līdz 19. aprīlim! Lai pieteiktos, jāaizpilda anketa!
 

Skolēnu pieteikšanās norisināsies no 8. līdz 14. aprīlim, aizpildot anketu! Universitāte aicina neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi, lai nenokavētu savu iespēju paviesoties LU un uzzināt vairāk par savu nākotnes studiju izvēli. Pieprasītākajās studiju programmās var rasties gribētāju “rinda", tādēļ esi ātrākais un piesakies pirmajā dienā! 

Dalīties