Šodien, 11. janvārī Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (LU BVEF) viesojās Iekšlietu ministrijas Valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs un iekšlietu ministra Riharda Kozlovska biroja vadītāja Beate Barkāne-Iļjenkova, lai pārrunātu ar konsorcija Iekšējās Drošības akadēmija maģistra studiju programmas “Sabiedrības vadība” apakšprogrammas “Tiesībaizsardzības, kriminālsodu izpildes un glābšanas dienestu vadība” maģistrantiem studiju gaitu un nākotnes ieceres apakšprogrammas attīstībai. Vizītē piedalījās arī fakultātes dekāns profesors Gundars Bērziņš, Sabiedrības vadības maģistru studiju programmas direktore docente Lilita Seimuškāne un apakšprogrammas vadītāja asociētā profesore Inese Āboliņa.

Tikšanās laikā Valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs pasniedza pateicības rakstu apakšprogrammas vadītājai asoc. prof. Inesei Āboliņai par nozīmīgu personīgo ieguldījumu tiesībaizsardzības iestāžu personāla izglītības sistēmas reformas īstenošanā.

Valsts sekretārs uzsvēra, ka ikviena šīs maģistra studiju programmas studējošā iegūtās zināšanas ir nozīmīgs ieguldījums iekšlietu nozares kvalitātes celšanā, tieši tāpat kā ikviena docētāja un profesora ieguldījums.

Priecājamies saņemt Iekšlietu ministrijas novērtējumu par aktīvo darbību jaunas programmas izstrādē!

LU BVEF maģistra studiju programmas "Sabiedrības vadība" apakšprogrammā "Tiesībaizsardzības, kriminālsodu izpildes un glābšanas dienestu vadība" nepilna laika studijās studē 35 studenti no Valsts policijas, Valsts ieņēmumu dienesta, Ieslodzījuma vietu pārvaldes, Valsts robežsardzes un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta.

     

Par BVEF

BVEF ir viena no lielākajām LU fakultātēm un tajā 2023./2024. akadēmiskajā gadā studē vairāk nekā 2000 studentu. Fakultāte piedāvā reālajā uzņēmējdarbībā sakņotu augstāko izglītību, jo jau pašā studiju sākumā studentiem ir iespēja ne tikai apgūt lekciju kursus, bet arī sākt attīstīt un realizēt savu biznesa ideju Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubatorā. Te katram ir pieejamas bezmaksas konsultācijas, kā arī mentoru, nozaru profesionāļu un pieredzējušu uzņēmēju atbalsts. Tāpat fakultātē notiek regulāra nozares speciālistu iesaiste mācību procesā - vieslekcijas, vizītes uzņēmumos, studentu prakses, tiek īstenotas dažādas sadarbības formas ar uzņēmumiem.

 

Papildu informācija:

Liene Bērziņa

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte

Mob. tālr.: +371 29838689

E-pasts: berzina.liene@lu.lv

Dalīties