2023.gada 12.decembrī, LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programmas "Biznesa vadība" un profesionālās bakalaura studiju programmas "E-biznesa vadība" 3. kursa studenti, kopā ar asoc.profesori Jeļenu Šalkovsku, devās ekskursijā uz MSC Shared Service Center Riga ofisu.

 

Ekskursijas ievadā Raivis Trenko, Dokumentācijas, Cenu veidošanas un Juridiskā dienesta vadītājs pastāstīja studentiem par konteineru pārvadājumu nozari, tās lomu pasaules uzņēmējdarbības organizēšanā un MSC Mediterranean Shipping Company nozīmi jūras loģistikas tirgū, un galvenajiem tirgus spēlētājiem. Studenti iepazinās ar vēsturiskiem aspektiem, interesantiem faktiem un galvenajiem šis nozares terminiem, kā arī uzzināja par nozares tendencēm un vērtībām.

Turpinājumā Personāla speciāliste Madara Stepanova iepazīstināja studentus ar 7 iemesliem piebiedroties MSC Shared Service Center Riga komandai.

Studentiem īpaši patika ofisa tūre un iespēja ieskatīties ikdienas uzņēmuma dzīvē.

Liels paldies MSC Shared Service Center Riga darbiniekiem par viesmīlīgo uzņemšanu!

MSC Mediterranean Shipping Company ir pasaules līderis konteineru pārvadājumu jomā un viens no galvenajiem tirgus spēlētājiem Latvijā. MSC ģimeni veido gandrīz 200 000 darbinieku 155 valstīs. MSC Shared Service Center Riga nodrošina profesionālu attālinātu biznesa atbalstu daudziem MSC birojiem visā pasaulē.

Dalīties