6.decembrī Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (LU BVEF) 3. kursa bakalaura studiju programmas “Finanšu menedžments” un 4.kursa bakalaura studiju programmas “Grāmatvedība, analīze un audits”, profesores Svetlanas Saksonovas studiju kursa ietvaros, studentiem bija iespēja piedalīties "Excellent Latvia" biznesa attīstības vadītāja Kārļa Klovāna lekcijā “Minimāls laiks, maksimāls rezultāts: finanšu datu analīzes automatizācijas iespējas programmatūrā "Standard Books””.

Studentiem tika stāstīts par uzņēmuma "Excellent Latvia" biznesa procesu automatizācijas iespējām, ko var automatizēt finanšu un grāmatvedības jomā un kādas problēmas līdz ar to novērst. Lektors parādīja pārliecinošus ieguvumus no automatizētiem risinājumiem: laika ekonomija, izpratne detaļas, ātrāka reakcija uz izmaiņām un uz faktiem balstīti lēmumi.

Izmantojot "Standard Books" programmu, studenti ne tikai redzēja teorētisku informāciju, bet arī praktiski uzzināja, kāda nozīme ir grāmatvedības, noliktavas un loģistikas, pārdošanas, projektu kalkulāciju, ražošanas un citu procesu automatizēšanai. Viņiem bija iespēja darboties grupās, risināt uzdevumu un prezentēt savu veikumu. Studenti bija ieinteresēti un aktīvi iesaistījās, uzdodot daudz jautājumu par "Standard Books" piedāvātajām iespējām.

Vēlamies izteikt pateicību Kārlim Klovānam par noderīgu un iedvesmojošo pieredzi, kā arī Ievai Prauliņai, sabiedrisko attiecību konsultantei, par vieslekcijas organizēšanu!

“Excellent Latvia” ir mākonī balstīto biznesa programmatūru “Standard Books” un “Standard ERP” izstrādātājs un “HansaWorld” oficiālais pārstāvis Igaunijā un Latvijā. Vairāk nekā 15 gadu laikā izveidojis risinājumus vairāk nekā 30 000 uzņēmumiem, nodrošinot ikdienas finanšu pārvaldības, kā arī grāmatvedības, algu uzskaites, klientu vadības, tirdzniecības vadības, loģistikas, biznesa analīzes un citu funkciju ērtu un pareizu izpildi.

Dalīties