2023. gada 30. novembrī, LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) 4. kursa bakalaura studiju programmas "Finanšu menedžments" un 4. kursa bakalaura studiju programmas "Grāmatvedība, analīze un audits" studenti, kopā ar profesori Svetlanu Saksonovu, devās vizītē uz MSC Shared Service Center Riga ofisu Uriekstes ielā 2a.

Vizītes laikā studenti devās ekskursijā pa pakalpojumu centru. Lelde Ozoliņa, MSC Shared Service Center Riga Klientu rēķinu apstrādes nodaļas vadītāja pastāstīja interesantus faktus par MSC Grupu un MSC Shared Service Center Riga darbību.

MSC Shared Service Center Riga finanšu direktore Olga Višņivecka studentiem pasniedza īpašu lekciju par finanšu procesiem uzņēmumā. Viņa dalījās ar zināšanām par uzskaites un plānošanas jautājumiem kā arī pastāstīja par finanšu procesos izmantojamo datorprogrammu nodrošinājumu.

Līga Luca, MSC Shared Service Center Riga vecākā personāla daļas speciāliste iepazīstināja studentus ar karjeras iespējām uzņēmumā.

Studenti atzinīgi novērtēja iegūto informāciju, uzdeva daudz jautājumu.

Vēlamies izteikt pateicību Leldei Ozoliņai, Olgai Višņiveckai un Līgai Lucai par izglītojošo un iedvesmojošo pieredzi, kā arī Olgai Dzilnai, MSC Shared Service Center Riga mārketinga vadītājai par vizītes organizēšanu!

MSC Mediterranean Shipping Company ir pasaules līderis konteineru pārvadājumu jomā un viens no galvenajiem tirgus spēlētājiem Latvijā. MSC ģimeni veido gandrīz 200 000 darbinieku 155 valstīs. MSC Shared Service Center Riga nodrošina profesionālu attālinātu biznesa atbalstu daudziem MSC birojiem visā pasaulē

Dalīties