Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes doktorantūras skola aicina piedalīties tiešsaistes vebināros 11.decembrī. Pirmais vebinārs būs veltīts ekspertu interviju plānošanai, realizācijai un datu apstrādei. Otrā vebinārā tiks prezentēts pētījums par ģimenes uzņēmumiem Latvijā.

Vebinārs “Conducting expert interviews for qualitative data generatio” 11.decembrī no plkst. 10.00 līdz 12.00. Vebināru vadīs Vera Axyonova.

Šajā vebinārā tiks apskatīti galvenie jautājumi, kas saistīti ar ekspertu interviju plānošanu, sagatavošanu un vadīšanu. Tas ir paredzēts dalībniekiem, kuriem ir neliela pieredze vai nav nekādas pieredzes ekspertu intervēšanā, kā arī tiem, kuri plāno veikt ekspertu intervijas savu pētniecības projektu ietvaros (piemēram, doktora disertācijas).

Vebinārs “Family Firm Performance and the First-Generation Change: Evidence from Latvia” 11.decembrī no plkst. 16.00 līdz 17.00. Vebināru vadīs dr. Anete Pajuste un dr. Janis Berzins.

Šajā vebinārā tiks prezentēts jaunākais empīriskais kvantitatīvais pētījums par ģimenes uzņēmumiem Latvijā par uzņēmumu darbību un pēctecību.

Reģistrācijas anketa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMSO-Mv8mp3Pu_N0a0UgcOfsowDtTVyQAV4m_cwy4TpLTX_w/viewform

Dalīties