Tika modelēta krīzes situācija, kurā studentiem grupās bija jāizstrādā stratēģisks darbības plāns un jāsniedz paziņojums medijiem preses konferences formātā. Bet, lai padarītu izspēli vēl interesantāku un reālistiskāku, mēs aicinājām arī LU Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas zinātnes studentus piedalīties preses konferencēs!

Vēlamies izteikt pateicību LU Sociālo zinātņu fakultātes pasniedzējai Anastasijai Tetarenko-Supei par atsaucību un atbalstu, realizējot kopīgu studentu darbu un praktisku pieredzi. Pasniedzēja dalījās arī ar atgriezenisko saiti pēc preses konferencēm. Tas ir liels ieguldījums studentu profesionālajā izaugsmē un komunikācijas prasmju attīstībā. 

LU BVEF maģistra studiju programmas "Sabiedrības vadība" apakšprogrammā "Tiesībaizsardzības, kriminālsodu izpildes un glābšanas dienestu vadība" nepilna laika studijās mācās studenti no Valsts policija, Valsts ieņēmumu dienests, Ieslodzījuma vietu pārvalde, Valsts robežsardze un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

 

Dalīties