Šogad Latvijas Universitātes (LU) fonda un mecenātu vārdu nesēju vidū ir 88 studenti no Latvijas Universitātes, kuri pārstāv plašu studiju virzaienu spektru.

Starp šiem perspektīvajiem studentiem, kuri šogad tika apbalvoti ar mecenātu stipendijām, ir arī 2 Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes studenti!

Šī ir liela atzinība viņu centieniem un talantam. Stipendiju saņemšana ir ne tikai finansiāls atbalsts, bet arī izaicinājums turpināt tiekties uz vēl augstākām akadēmiskām un profesionālām virsotnēm!

M.M.V. Petkevičs piemiņas stipendija:

Alīna Škrjaba

Gabriēla Elizabete Kareva

 

LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte ir lepna par saviem stipendiātiem un novēl studentiem turpināt attīstīt savas spējas un iegūt jaunas zināšanas, sekojot mecenātu iedvesmojošajam piemēram!

     

Par LU fondu

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties