2023. gada 1. novembrī, LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) 3. kursa bakalaura studiju programmas "Finanšu menedžments" un 4. kursa bakalaura studiju programmas "Grāmatvedība, analīze un audits" studenti, kopā ar profesori Svetlanu Saksonovu, devās vizītē uz SEB bankas biznesa centru “GUSTAVS”.

Vizītes laikā studentiem bija iespēja doties ekskursijā pa biznesa centru un piedalīties īpašā lekcijā par "Finanšu datu analītiķa lomu SEB". Lekciju vadīja Kaspars Ramiņš, kurš ir atbildīgs par procesu vadību SEB bankas datu un atskaišu pakalpojumos. Viņš dalījās ar zināšanām par finanšu tirgus instrumentiem, ikdienas tirdzniecības rezultātu atskaišu sagatavošanu un finanšu analītikas lomu šo jomu kontroles un pārvaldīšanas procesos. Īpaša uzmanība tika pievērsta finanšu analītiķa prasmēm un īpašībām. Studenti atzinīgi novērtēja lekciju un bija ieinteresēti uzzināt vairāk uzdodot sev interesējošos jautājumus. 

Vēlamies izteikt īpašu pateicību Kasparam Ramiņam par izglītojošo un iedvesmojošo pieredzi un Reinim Rukam par vizītes organizēšanu!

Dalīties