Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF) un MSC Shared Service Center Riga ir noslēgusi vienošanos par sadarbību studentu prakšu organizēšanā, kā arī studiju un pētnieciskajā darbībā.

Līguma parakstīšanā piedalījās LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš, izpilddirektore Sofija Kristele, profesionālā bakalaura studiju programmu “Industriālās inženierijas vadība” direktors prof. Henrijs Kaļķis, ārējā sadarbības koordinatore Ginta Tora, MSC Shared Service Center Riga valdes priekšsēdētājs Rodions Širjajevs, personāla daļas vadītāja Baltijas valstīs Evelīna Lesiņa un mārketinga vadītāja Olga Dzilna.

“Ņemot vērā, ka mūsu fakultātē gan bakalaura, gan maģistra līmenī tiek realizētas darba devēju augsti novērtētas finanšu un uzņēmējdarbības studiju programmas, kā arī piedāvā Baltijā unikālu profesionālā bakalaura studiju programmu - “Industriālās inženierijas vadība”. Darba tirgum atbilstoša un mūsdienīga augstākā izglītība nav iedomājama bez ciešas sadarbības ar Latvijas lielākajiem darba devējiem un vadošajiem sociālajiem partneriem, tāpēc sadarbība ar MSC Shared Service Center Riga būs liels ieguvums gan fakultātes studentiem, gan mācībspēkiem,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš.

MSC ir pasaules līderis konteineru pārvadājumu jomā un viens no galvenajiem tirgus spēlētajiem Latvijā. MSC ģimeni veido vairāk nekā 180 000 kolēģu, kuri darbojās 155 valstīs. Ģimenes sajūta raksturo veidu, kā uzņēmums veido, attīsta un pilnveido pozitīvas attiecības ar klientiem. MSC Shared Service Center Riga nodrošina profesionālu attālināto biznesa atbalstu daudzām MSC aģentūrām visā pasaulē.

MSC Shared Service Center Riga sadarbībā ar BVEF koordinēs un organizēs studentu prakses, kurās topošie speciālisti apgūs jaunākās zināšanas un iemaņas, kas vēlāk palīdzēs veidot veiksmīgu karjeru nozarē.

MSC Shared Service Center Riga valdes priekšsēdētājs Rodions Širjajevs ir gandarīts redzēt studēt gribošus un aizrautīgus jauniešus, kā arī cer, ka iedibinātā sadarbība ļaus drīzumā redzēt vairāk zinošus profesionāļus arī kolēģu statusā.

Fakultāte un MSC Shared Service Center Riga vienojusies arī par ekspertu lekciju nodrošināšanu studiju kursos un specializētos semināros, kā arī iesaisti sadarbības projektu izstrādē BVEF un tās mācībspēkus. Iecerēta arī sadarbība mūžizglītības un prasmju pilnveides jomā atbilstoši nozares specifikai.

Dalīties