Vai jūs interesē uzņēmējdarbība un inovācijas? Vai jums ir biznesa ideja un vēlaties to realizēt? Vai vēlaties iesaistīties uzņēmējdarbībā, dibinot savu jaunuzņēmumu? Ja atbilde uz kādu no šiem jautājumiem ir “jā”, aicinām pieteikties dalībai jaunā tiešsaistes mācību programmā “Entrepreneurship: Turning Ideas into Business”! Pieteikšanās līdz 6.oktobrim. Mācību programma (pilotprojekts) būs pieejama angļu valodā Koimbras Universitātes mācību platformā no 2023. gada 12. oktobra līdz 15. decembrim. Programmu varēs apgūt sev ērtā laikā.

Jaunā bezmaksas tiešsaistes mācību programma “Entrepreneurship: Turning Ideas into Business” ir tapusi EIT Health atbalstīta un ES finansēta projekta “HIVE – HEI Innovation for Knowledge Intensive Entrepreneurship” ietvaros, sadarbojoties 10 Eiropas augstskolu pārstāvjiem. Šī programma paredzēta gan studentiem, gan akadēmiskajam, gan neakadēmiskajam personālam, un tās dalībnieki apgūs zināšanas un kompetences, kas nepieciešamas, lai īstenotu savu biznesa ideju un izveidotu jaunuzņēmumu no nulles, kā arī pilnveidos savu izpratni par inovāciju lomu uzņēmējdarbībā.

Programmu veido 6 moduļi – trīs pamata moduļi un trīs papildu moduļi (pamata moduļi papildu moduļi būs pieejami pilotprojektā, bet papildu moduļi būs pieejami programmas otrajā un trešajā kārtā 2024. gada februārī – jūnijā). Ir iespējams apgūt gan visu programmu, gan tikai atsevišķus moduļus

Mācību programma (pilotprojekts) būs pieejama angļu valodā Koimbras Universitātes mācību platformā no 2023. gada 12. oktobra līdz 15. decembrim. Programmu varat apgūt sev ērtā laikā.

Dalība ar iepriekšēju reģistrāciju, piesakoties līdz 6. oktobrim ŠEIT

Pēc mācību programmas veiksmīgas apguves dalībnieki saņems sertifikātu par apgūtajiem programmas moduļiem.

Projekta reklāmas video pieejams ŠEIT.

Ja ir papildu jautājumi, lūdzu sazinieties ar HIVE projekta administratīvo vadītāju Gundegu Vizuli (e-pasts: gundega.vizule@lu.lv).

Projekta “HIVE – HEI Innovation for Knowledge Intensive Entrepreneurship” konsorciju veido šādi partneri:  Latvijas Universitāte, Rīgas Stradiņa universitāte, University of Coimbra (Portugāle), TED University (Turcija); Czech University of Life Sciences (Čehija); Wiener Neustadt University of Applied Sciences (Austrija); ESSEC - Business School (Francija); Bukovinian State Medical University (Ukraina); Dnipro University of Technology (Ukraina) un Ivan Franko National University of Lviv (Ukraina), kā arī Bulgārijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Coursera (asociētais partneris). Projekts tiek īstenots EIT Health HEI Initiative ietvaros.

Dalīties