Vai Tevi interesē uzņēmējdarbība? Varbūt Tev jau sen ir aizķērusies kāda biznesa ideja, kuru vēlies attīstīt, taču pietrūkst drosmes, domubiedru vai zināšanu ar ko sākt? Pievienojies pasākumam “Iedvesmas stāstu forums”, kas norisināsies jau 15. septembrī no plkst. 17.00 līdz 19.00 Valmieras biznesa inkubatorā programmas “Vidzemes inovāciju programma studentiem” jeb “VIPs”* ietvaros. Pasākumu organizē Vidzemes Augstskola sadarbībā ar Valmieras Attīstības aģentūru un Ventspils Augstskolu un tam tiks nodrošināta iespēja pievienoties arī attālināti.

“Iedvesmas stāstu forums” ietvaros Tev būs iespēja dzirdēt jauno uzņēmēju pieredzes stāstus, kā arī uzdot sev interesējošus jautājumus četriem dažādiem uzņēmējiem:

  • uzņēmuma “FOR MY PLANTS” līdzdibinātājai Liānai Kažmerei;
  • uzņēmuma “APLUSB.design” līdzdibinātājai un dizainerei Ilzei Tigulei;
  • uzņēmumu “Aerodium Technologies” un “Cube” līdzdibinātājam Ingusam Augstkalnam.

Uzņēmēji dalīsies gan ar saviem pieredzes stāstiem, gan vērtīgākajām atziņām un kļūdām, kas pieļautas attīstot savas biznesa idejas, kā arī atklās savu “veiksmes formulu”, kas palīdzējusi grūtībās nepadoties un turpināt virzīties pretī nospraustajiem mērķiem.

Pasākuma laikā dalībnieki varēs uzzināt vairāk par iespēju iesaistīties “VIPs” programmā, kā arī piedalīties hakatonā, kas norisināsies jau 23.septembrī programmas “VIPs” ietvaros (reģistrējies hakatonam te: https://ej.uz/piesakiesVIPsHAKATONAM). Šīs programmas mērķis ir divu gadu garumā nodrošināt kompleksu atbalsta programmu jauniešiem, kuri būs gatavi risināt uzņēmumu dotos izaicinājumus vai darboties pie savas inovatīvās biznesa idejas attīstīšanas. Darbojoties programmā, jaunieši varēs saņemt stipendijas un grantus idejas attīstībai, savukārt, gan labākajām komandām, gan individuālajiem dalībniekiem būs iespēja saņemt arī naudas balvu. Šī programma ir atvērta jebkuram studentam, vidusskolu pēdējo klašu vai tehnikuma audzēknim, jo darbs pārsvarā tiks plānots starpdisciplinārās komandās, kurās katram būs iespēja atrast savu lomu. Pieteikšanās

Dalībnieku skaits pasākumam klātienē ir ierobežots, tāpēc nekavējies un reģistrē savu dalību šeit: https://ej.uz/registrejies-ISF, kā arī seko līdzi jaunumiem par “VIPs” programmu mūsu Facebook lapā: https://www.facebook.com/VIPs.inovaciju.programmaJa pasākumu nevari apmeklēt klātienē, tad to varēsi klausīties un vērot attālināti arī tiešsaistē.

Pasākumu “Iedvesmas stāstu forums” atbalsta jauniešu platforma “Visas iespējas”.

*VIPs projekta mērķis ir izveidot un īstenot ilgtspējīgu atbalsta sistēmu, kas studiju vai izglītības procesa ietvaros stiprinās Vidzemes jauniešu inovāciju pratību un uzņēmējspēju, veicinās Vidzemes  augstskolas  un  studējošo  sadarbību  ar  industriju un  uzņēmējiem  un  ļaus  izstrādāt  praktiski pielietojamus risinājumus sabiedrības un komersantu piedāvātajiem izaicinājumiem.

Projekta partneri: Vidzemes Augstskola, Valmieras Attīstības aģentūra, Ventspils Augstskola. ERAF līdzfinansēts projekts “Vidzemes inovāciju programma studentiem – VIPS”  Nr. 1.1.1.3/21/A/009  

Dalīties