Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF) šovasar absolvēs un diplomus saņems 322 jaunie speciālisti. Lai sveiktu šī gada absolventus, 17.jūnijā plkst. 16.00 Zoom platformā notiks LU BVEF izlaidums, ko tiešraidē varēs vērot arī fakultātes Facebook kontā. Savukārt diplomu svinīga izsniegšana un fotografēšanās notiks 28. un 29.jūnijā LU BVEF pagalmā pēc iepriekš sagatavota grafika.

Fakultātes dekāns prof. Gundars Bērziņš: “Fakultāte lepojas ar visiem saviem absolventiem, bet šī gada beidzēji ir pelnījuši īpašu atzinību, jo attālinātās studijas prasa augstu pašmotivāciju un mērķtiecību. Esmu pārliecināts, ka virtuālās studijas, diplomdarbu aizstāvēšana  un arī izlaidums vienmēr paliks spilgtā atmiņā, bet iegūtā pieredze dos rūdījumu visai dzīvei. Fakultātes vārdā sveicu visus 2021. gada absolventus un novēlu godam nest Latvijas Universitātes vārdu!”

Virtuālajā izlaiduma absolventus sveiks LU prorektore prof. Ina Druviete, LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš, kā arī Fiskālās disciplīnas padomes priekšsēdētāja LU BVEF profesore un maģistra studiju programmas "Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija" direktore Inna Šteinbuka. Izlaidumu vadīs LU BVEF 3.kursa students Vairis Stramkalis.

Diplomu ar izcilību šogad saņems 16 absolventi, bet par veiksmīgu zinātnisko darbu LU rektora atzinības raksti tiks pasniegti 73 fakultātes beidzējiem. Bakalaura studiju programmas šogad absolvēs 179 studenti, bet maģistra studiju programmas 143 studentu.

Izlaidums notiks latviešu un angļu valodā. Saite uz izlaiduma tiešraidi Zoom platformā: https://bit.ly/BVEF2021

Diplomu izsniegšana notiks 28. un 29.jūnijā LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes pagalmā pēc iepriekš sagatavota grafika.

Absolventi diploma elektronisko norakstu un pielikumu var saņemt “Mans LUIS” sadaļā “Aktualitātes”. Šajā sadaļā būs pieejami visi absolventam lejuplādēšanai pieejamie dokumenti, tai skaitā diploma pielikums, diploma elektroniskais noraksts.

Dalīties