LU Bibliotēkas Ekonomikas zinātņu bibliotēkas lasītavā, Aspazijas bulv.5, 203. telpā, apskatāma izstāde „LU Ekonomikas un vadības fakultātes organizētās konferences – ieguldījums zinātnes attīstībā”. Izstāde veidota LU Ekonomikas un vadības fakultātes organizētās starptautiskās zinātniskās konferences „New Challenges of Economic and Business Development – 2012” ietvaros.

LU Ekonomikas un vadības fakultāte organizē dažādas starptautiskas zinātniskās konferences, piemēram, „Current Issues in Management of Business and Society Development – 2009. Biznesa un sabiedrības attīstības vadības aktualitātes – 2009”, „New Socio-Economic Challenges of Development in Europe: Labour Market Issues” un citas, sniedzot ievērojamu ieguldījumu ekonomikas zinātnes un vadībzinību attīstībā. Zinātniskās konferences veicina zinātniskās domas apmaiņu par aktuālākām problēmām un tēmām nozarē, zinātnisko sadarbību un zinātnes attīstību.

Izstādē „LU Ekonomikas un vadības fakultātes organizētās konferences – ieguldījums zinātnes attīstībā” iespējams vienkopus aplūkot fakultātes iepriekš organizēto zinātnisko konferenču rakstu krājumus, kas atspoguļo arī LU Ekonomikas un vadības fakultātes personāla zinātniskās darbības rezultātus.
    
Informācijas resursi būs interesanti ne tikai starptautiskās konferences „New Challenges of Economic and Business Development – 2012” dalībniekiem un apmeklētājiem, kas varēs aplūkot iepriekšējos gadu desmitos paveikto, bet arī studentiem, kas veic pētniecisko darbību, lai iepazītu iepriekš veiktos pētījumus ekonomikā un vadībzinībās.

Izstāde aplūkojama no 10.maija līdz 19.maijam LU Bibliotēkas Ekonomikas zinātņu bibliotēkas lasītavā, 203.telpā.

Izstādē izvietoto informācijas resursu saraksts.

Share