Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF) šovasar absolvēs 278 jaunie speciālisti, no tiem 146 bakalaura un 132 maģistra studiju programmās. Pirmo vēsturisko izlaidumu šogad atzīmēs profesionālā bakalaura studiju programma “Industriālā inženierija un vadība”. Trīs fakultātes izlaiduma pasākumi notiks 17. jūnijā plkst. 10.00, 13.00 un 16.00 Lielajā aulā, Raiņa bulv. 19. Savukārt plkst. 21.00 fakultātes pagalmā notiks tradicionālā izlaiduma balle ar grupas “The Picture” piedalīšanos.

“Fakultāte lepojas ar visiem saviem absolventiem, bet šī gada beidzēji ir pelnījuši īpašu atzinību, jo attālinātās studijas prasa augstu pašmotivāciju un mērķtiecību. Esmu pārliecināts, ka virtuālās studijas, bet diplomdarbu aizstāvēšana un arī izlaidums klātienē vienmēr paliks spilgtā atmiņā, un iegūtā pieredze dos rūdījumu visai dzīvei,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš

Šovasar tiek absolvētas septiņas akadēmiskā un profesionālā bakalaura studiju programmas - “Industriālā inženierija un vadība”, “Biznesa vadība” latviešu un angļu valodā, “E-biznesa vadība”, ”Ekonomika”, “Finanšu menedžments”, “Grāmatvedība, analīze un audits”, “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija” latviešu un angļu valodā, kā arī astoņas akadēmiskā un profesionālā maģistra studiju programmas latviešu un angļu valodā - “Ekonomika”, “Finanšu ekonomika”, “Grāmatvedība un audits”, “Starptautiskais bizness”, “Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija”, “Projektu vadīšana”, “Sabiedrības vadība” un “Vadības zinības”.

LU Rektora atzinības rakstus saņems 61 students, savukārt ar izcilību fakultāti absolvēs 15 studenti - Liene Kaibe, Katrīna Kellerte, Laila Logina, Marta Elīza Meļņika, Baibai Trifane, Iļja Mackāns, Mihails Ļitvinskis, Irēna Emīlija Švilpe, Elizabete Arnīte, Arta Evelīna TimermaneZane Jermuša, Liene Gaujeniete, Miks Losāns, Sabīne Veide un Alisa Uzariņa.

 

Dalīties