Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF) ir noslēgusi vienošanos ar Latvijā vadošo uzņēmumu eksporta attīstīšanā Gateway&Partners (iepriekš – GatewayBaltic) par studentu prakšu organizēšanu, kā arī sadarbību studiju un pētnieciskajā darbā. Līguma parakstīšanā piedalijās LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš un Gateway&Partners partnere Laura Valtere.

Gateway&Partners ir apņēmušies sadarboties ar LU BVEF inovatīvu studiju un darba vides pilnveidošanā, nodrošinot ekspertu lekcijas studiju kursos, specializētos semināros, kā arī atvērtās lekcijas studējošajiem un mācībspēkiem. Tāpat uzņēmums sniegs ierosinājumus noslēguma darbu tēmām atbilstoši nozares specifikai, kā arī iesaistīsies bakalaura un maģistra darbu vērtēšanas komisijās.

Gateway&Partners, iepriekš GatewayBaltic, ir dibināts 2004. gadā un specializējas vietējo uzņēmumu eksporta attīstīšanā starptautiskos tirgos. Uzņēmuma misija ir palielināt savu klientu eksporta pārdošanas rezultātus, iepazīstinot uzņēmumus ar jauniem tirgiem un atklājot svarīgu tirgus informāciju. Savas darbības laikā uzņēmums ir īstenojuši vairāk nekā 1000 projektus klientiem, kas pārstāv dažādas industrijas. Gateway&Partners klientu lokā ir individuāli vietējie eksportētāji, tirdzniecības veicināšanas aģentūras un klasteri no dažādām Austrumeiropas valstīm. Uzņēmums palīdz klientiem attīstīties to izvēlētos tirgos, sākot no Ziemeļvalstīm un Eiropu, beidzot ar tik tālām valstīm kā ASV, Kanāda, Meksika un Ķīna.

Uzņēmumam Gateway&Partners uzticas vairākas tirdzniecības veicināšanas organizācijas, kā piemēram, Innovation Norway, Enterprise Estonia, Pasaules Banka, LIAA, Moldova Investment Export Promotion Agency, Enterprise Ireland, Enterprise Lithuania, Enterprise Georgia, kā arī dažādu industriju turku eksporta klasteri un citi.

Gateway&Partners ir plašs tirgus izpētes profesionāļu tīkls, kas ir pārstāvēts dažādās valstīs, un piedāvā saviem klientiem ieskatu vietējā tirgū un profesionālu atbalstu tā apgūšanā. Gateway&Partners ir kļuvis par nozīmīgu atbalstu Austrumeiropas uzņēmumiem un var sevi dēvēt par Eksporta Spēkstaciju.

 

Dalīties