Prof. Jānis Priede, prof. Sandra Jēkabsone un Tirānas Universitātes prorektors asoc.prof. Bernards Dosti.

No 6. līdz 9. jūlijam LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes Ekonomikas nodaļas vadītājs un profesors Jānis Priede un profesore Sandra Jēkabsone viesojās Tirānas Universitātē, Albānijā

Vizītes laikā tika pārrunātas sadarbības iespējas ar Tirānas Universitātes prorektoru Dr. Bernardu Dosti, Ekonomikas fakultātes prodekānu Dr. Fatmiru Memaju, kā arī Starptautiskās nodaļas pārstāvjiem.

Tikšanās laikā universitāšu pārstāvji vienojās, ka ir nepieciešams veicināt universitāšu sadarbību pasniedzēju un studentu apmaiņas ERASMUS+ programmas ietvaros ekonomikas, vadībzinību, finanšu un biznesa informātikas jomās. Jāveicina kopīgu pētniecības projektu pieteikumu sagatavošana, pētniecības projektu realizācija un starptautisko konferenču organizēšana.

Tirānas Universitāte ir vislielākā un visaugstāk novērtētā universitāte Albānijā ar aptuveni 35 000 studentu. Tirānas Universitāte ir Dienvidu un Austrumeiropas un Melnās jūras reģiona Ekonomikas universitāšu asociācijas biedre (Association of Economic Universities of South and Eastern Europe and the Black Sea Region).


Vizīte notika ERASMUS+ programmas ietvaros

Dalīties