Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (LU BVEF) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās Universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultāti (RTU IEVF) ceturto reizi rīko studentu zinātnisko konferenci, kas šogad norisināsies no 19. līdz 23. aprīlim. Studenti konferencei pieteikties var no 18.janvāra līdz 29.martam. Dalība konferencē ir bezmaksas un labāko referātu autoriem sniegs iespēju iegūt vērtīgas balvas.

“Pilnvērtīgas studijas un diplomdarba izstrāde nav iedomājamas bez pētniecības, un studentu zinātniskās konferences ir viens no veidiem, kā motivēt jauniešus sevī attīstīt gan pētniecības, gan prezentācijas prasmes. Vienlaikus tā ir iespēja iepazīties ar kolēģu veikumu un gūt iedvesmu jaunām pētniecības idejām, tāpēc konference tiek rīkota kopā ar RTU,” uzsver LU BVEF zinātņu prodekāne prof. Inna Romānova.

Studentu zinātniskajā konferencē ir aicināti piedalīties bakalaura un maģistra studiju programmu studenti, kuriem tā ir lieliska iespēja vēl pirms noslēguma darbu aizstāvēšanas prezentēt savus bakalaura un maģistra darbus. Studenti konferencei varēs pieteikties un kopsavilkumus iesniegt līdz 29.martam. Visi kopsavilkumi tiks publicēti fakultāšu interneta mājaslapās. Labākie tiks aicināti iesniegt rakstus publicēšanai LU un RTU zinātniskajos žurnālos.

Konferences darbs plānots piecās sekcijās: Aktuālie izaicinājumi ekonomikā, Bizness, vadība un mārketings, Finanšu un grāmatvedības aktualitātes Latvijā, Eiropā un pasaulē, Globālās ekonomikas izaicinājumi, Contemporary Issues in Business and Economics (angļu valodā).

Pieteikties konferencei var aizpildot reģistrācijas anketu

Kopsavilkuma paraugs ir pieejams šeit. 

Dalīties