Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF) ziemas uzņemšanā studētgribētājiem piedāvās četras pieprasītas bakalaura un maģistra studiju programmas angļu valodā. Studijām varēs pieteikties elektroniski no 1. decembra līdz 22.janvārim.

BVEF gaida studentus sekojošās akadēmiskajās bakalaura programmās - “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija” (angļu valodā) un “Biznesa vadība” (angļu valodā). Savukārt maģistratūrā ir iespēja studēt maģistra studiju programmā “Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija” (angļu valodā) un profesionālajā studiju programmā “Starptautiskais bizness” (angļu valodā). Studijas visās studiju programmās ir par maksu.

Pieteikuma anketa bakalaura studijām

Pieteikuma anketa maģistra studijām

“Iespēja studēt angļu valodā tiek piedāvāta gan ārvalstu, gan pašmāju studentiem, kas vēlas mācīties multikulturālā un starptautiskā vidē, vienlaikus ar zināšanu apguvi pilnveidojot biznesa angļu valodu,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš.

Bakalaura programmas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kas vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kas savai biznesa pieredzei vēlas pievienot akadēmiskas zināšanas. Savukārt maģistra studiju programma būs labākā izvēle vidējā un augstākā līmeņa vadītājiem, starptautisko institūciju, valsts un pašvaldību darbiniekiem, kā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas vēlas vairot biznesa panākumus.

Pieteikties studijām varēs arī klātienē iepriekš piesakoties zvanot: 67034942 vai rakstot uz e-pastu: zane.svilane@lu.lv. Pieņemšanas laiki klātienē 7., 14., 21. Un 28. janvārī no plkst. 9.00 līdz 18.00. 

Iestājpārbaudījumi maģistra studiju programmās notiks 27.janvārī plkst. 11.00 “Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija” 424. telpā un “Starptautiskais bizness” 423. telpā, Aspazijas bulvārī 5. Reģistrācija un līgumu slēgšana notiks pēc iestājpārbaudījuma sekmīgas nokārtošanas.

Dalīties