Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (LU BVEF) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās Universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultāti (RTU IEVF) rīko studentu zinātnisko konferenci, kas šogad norisināsies attālināti 6.maijā. Studenti konferencei pieteikties var līdz 30.aprīlim. Dalība konferencē ir bezmaksas un labāko referātu autoriem sniegs iespēju iegūt vērtīgas balvas.

“Ņemot vērā izsludināto ārkārtas stāvokli valstī, šogad studentu zinātniskā konference notiks tiešsaistē. Dalība konferencē ļaus studentiem pilnvērtīgāk izstrādāt noslēguma darbus un attīstīt prezentācijas prasmes tiešsaistes vidē. Vienlaikus tā ir iespēja iepazīties ar LU un RTU studentu veikumu un gūt iedvesmu jauniem pētījumiem,” uzsver LU BVEF zinātņu prodekāne prof. Inna Romānova.  

Studentu zinātniskajā konferencē ir aicināti piedalīties bakalaura un maģistra studiju programmu studenti, kuriem tā ir lieliska iespēja vēl pirms noslēguma darbu aizstāvēšanas prezentēt savus bakalaura un maģistra diplomdarbus. Studenti konferencei varēs pieteikties un kopsavilkumus iesniegt līdz 30.aprīlim. Visi kopsavilkumi tiks publicēti fakultāšu interneta mājaslapās. Labākie tiks aicināti iesniegt rakstus publicēšanai LU un RTU zinātniskajos žurnālos.

Konferences darbs plānots piecās sekcijās: Aktuālie izaicinājumi ekonomikā, Bizness, vadība un mārketings, Finanšu un grāmatvedības aktualitātes Latvijā, Eiropā un pasaulē, Globālās ekonomikas izaicinājumi, Contemporary Issues in Business and Economics (angļu valodā).

Pieteikties konferencei var šeit:  https://www.bvef.lu.lv/index.php?id=58186

Dalīties