Studentu un jauno profesionāļu biznesa iespēju festivāls Icebreakers’20, kas norisināsies 9. oktobrī Latvijas Universitātes (LU) Zinātņu mājā, šogad akcentu liks uz mainīgo un neprognozējamo vidi, kurā iespējas var atrast ikviens. Apmeklē festivālu un esi daļa no mūsu kopienas: Icebreakers’20.

Icebreakers misija vienmēr ir bijusi mudināt, iedvesmot, radīt iespējas un dot instrumentus sava biznesa uzsākšanai. Šogad vēlamies parādīt studentiem un jaunajiem profesionāļiem, ka krīze nav nekas cits kā vēl viena iespēja sākt kaut ko jaunu, mainīt neveiksmīgo notikumu gaitu un atrast iekšējos resursus pat tajos laikos, kad ārējā pasaule ir tik nenoteikta.

Pandēmijas laikā mūsu spēja pielāgoties jaunām regulām un noteikumiem glābj citu cilvēku dzīvības, taču darbības, kas vērstas pēc krīzes, noteiks to, vai esam mācījušies no notikušā un vai spēsim atgriezt mūsu ikdienu ierastajā ritmā.

Šogad īpašu akcentu festivāls vērsīs uz tādām tēmām kā jaunu iespēju rašanās krīzes apstākļos, veselību, ekoloģiju un biznesu, sociālās distancēšanās ekonomiku u.c.

Festivāls norisināsies jaunatklātajā LU Zinātņu mājā un pulcēs vairāk nekā 1000 enerģiskus studentus un jaunos profesionāļus, strauji augošus jaunuzņēmējus un biznesa entuziastus, kā arī Baltijas augstskolu akadēmisko personālu un pētniekus. Tā galvenais mērķis ir iedrošināt jauniešus izzināt biznesa iespēju daudzveidību dažādās jomās, kā arī veicināt pasaules pieredzes un zināšanu iegūšanu.

Konferences laikā būs iespēja ne vien klātienē satikt Latvijas un Eiropas "startup community" galvenos spēlētājus, bet arī festivāla EXPO zonā iegūt praktisku informāciju biznesa un inovāciju radīšanai, apmainīties pieredzē ar citu augstskolu pārstāvjiem un pētniekiem, satikt potenciālos darba devējus un sadarbības partnerus un piedalīties praktiskās darbnīcās, kurās apgūt jaunas prasmes.

Icebreakers’20 noslēgumā norisināsies "Biznesa ideju konkurss", kurā būs iespēja iegūt naudas grantus.

Festivālu rīko Latvijas Universitāte sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti, un tiek organizēts pateicoties ERAF līdzfinansētajam projektam Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem”.

Dalīties