Līdz ar ārkārtas situāciju valstī un koronavīrusa COVID-19 izplatīšanās riskiem, Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (LU BVEF) Atvērto durvju dienas pasākums 25. martā klātienē nenotiks. Aicinām studētgribētājus iepazīties ar studiju programmu piedāvājumu attālināti un uzdot jautājumus Facebook, Instagram, kā arī rakstos uz e-pastu bvefinfo@lu.lv

“Darba devēji ir atzinuši, ka mūsu fakultāte nodrošina Latvijā labāko biznesa izglītību. Mūsu absolventi strādā un veiksmīgi veido karjeru apgūtajās specialitātēs, ir pieprasīti dažādu nozaru eksperti, vadītāji un uzņēmēji. Studentiem piedāvājam mūsdienīgas un multikulturālas studijas, jo 15% no fakultātes studentiem ir ārvalstnieki,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš. 

Informācija par LU BVEF piedāvātajām studiju programmām.

Bakalaura un profesionālā bakalaura studiju programmas

LU BVEF piedāvā septiņas profesionālās un akadēmiskās bakalaura studiju programmas, kas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kuri vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kuri savai biznesa pieredzei vēlas pievienot nopietnas zināšanas.

Maģistra un profesionālā maģistra studiju programmas

Savukārt astoņas akadēmiskās un profesionālās maģistra studiju programmas būs labākā izvēle vidējā un augstākā līmeņa vadītājiem, starptautisko institūciju, valsts un pašvaldību darbiniekiem, kā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas vēlas vairot biznesa panākumus.

LU BVEF sociālie tīkli, kur var uzdot jautājumus:

www.facebook.com/lubvef

www.instagram.com/lubvef

bvefinfo@lu.lv

 

Dalīties