ASV vēstniecība aicina studentus pieteikties Study of the U.S. Institutes (SUSI) stipendiju programmai. SUSI programma ir piecu nedēļu apmācības programma ASV 2020. gada vasarā. Programmas gaitā studenti varēs iegūt dziļāku izpratni par ASV, uzlabot līderības prasmes, iepazīties un dalīties pieredzē ar ASV mācībspēkiem un citu valstu studentiem, kā arī piedalīties izglītojošos semināros, diskusijās un lekcijās.

Tiek aicināti pieteikties bakalaura līmeņa studenti (vecumā no 18 līdz 25 gadiem) ar labām angļu valodas zināšanām, kuri pēc dalības programmā turpinās bakalaura studijas augstskolā vismaz vienu mācību semestriSUSI programma sedz dalības maksu, ceļa un uzturēšanās izdevumus, ieskaitot ēdināšanu, pasta un mācību izdevumus, kā arī veselības apdrošināšanu. 

 

Amerikas Savienoto Valstu studiju kursi (SUSI) studentiem ir īstermiņa akadēmiskas programmas, kuru mērķis ir piedāvāt bakalaura līmeņa studentiem padziļinātu izpratni par ASV, vienlaicīgi uzlabojot viņu līderības spējas. SUSI programmas ir piecu nedēļu ilgi kursi, kas sastāv no diskusijām, lasījumiem, grupu prezentācijām un lekcijām. Mācību kursi un klases aktivitātes papildinās arī izglītojoši braucieni, dažādu vietu apmeklējumi, līderības aktivitātes un brīvprātīgā darba iespējas vietējā sabiedrībā. Tāpat būs iespēja iepazīties un dalīties pieredzē ar ASV mācībspēkiem un citu valstu studentiem.

Pieteikšanās līdz 2020. gada 15. janvārim.

Sīkāka informācija par programmu: https://lv.usembassy.gov/education-culture/susi/

Lai iegūtu papildu informāciju par programmu, lūdzu, sazinieties ar Ingrīdu Bodnieci ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļā. Tālr.: 6710 7209; E-pasts: Bodniecei@state.gov 

 

Dalīties