Šī gada 10.decembrī notika ikgadējais Latvijas Universitātes un Tartu Universitātes kopīgi rīkotais makroekonomikas seminārs ar studentu debatēm, kurš norisinājās Tartu Universitātē.

Šī gada debašu temati bija saistīti ar migrācijas izaicinājumiem Eiropas Savienībā, kā arī Tirdzniecības kariem. Profesora Jāņa Priedes vadībā Latvijas Universitāti šogad pārstāvēja četri Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes studenti Hanna Luīze Grase, Lauma Lubāne, Lāsma Mičerevska, Vairis Stramkalis, kā arī divi Erasmus+ studenti Sabino Pignatale un Tim Steltner. 

Profesors Jānis Priede: “Saviem studentiem piedāvāju dažādus izaicinājumus, kas padara studiju procesu daudz interesantāku. Priecājos, ka studenti labprāt iesaistās papildus aktivitātēs, gūst jaunas zināšanas un apliecina savas spējas. Lepojos ar savu studentu sniegumu!”. 

Studentu depates starp Latvijas Universitāti un Tartu Universitāti notiek Makroekonomikas kursa ietvaros jau ceturto gadu pēc kārtas. Semināru vada Latvijas Universitātes profesors Jānis Priede un Tartu Universitātes profesors Raul Eamets. 

Dalīties