Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (BVEF) ar vieslekciju viesosies Latvijas Republikas Valsts kontroles revīzijas rezultātu analīzes un pilnveidošanas procesu vadītāja Lelde Dimante. Vieslekcija notiks 14.novembrī plkst. 12.30 Aspazijas bulvārī 5 (225.telpa), Rīgā. ga.

Valsts kontroles speciāliste Lelde Dimante vieslekcijā iepazīstinās ar valsts revidenta darba specifiku, pastāstīs gan par prakses iespējām un prakses atbalsta programmu, gan darba uzsākšanas iespējām Valsts kontrolē un tālāko izaugsmi, kā arī atbildēs uz interesentu jautājumiem.

Valsts kontrole ir Latvijas Republikas augstākā revīzijas iestāde, kuras galvenais uzdevums noteikts jau 1923.gadā, iestādi izveidojot: raudzīties, lai rīcība ar valsts mantu būtu likumīga un lietderīga. Balstoties mūsu trīs pamatvērtībās – atbildībā, atklātībā un attīstībā –, mēs strādājam, lai veicinātu atbildīgu nodokļos samaksātās naudas izlietojumu, atklātu lēmumu pieņemšanu un valsts pārvaldes darba kvalitāti.

Uz bezmaksas lekciju aicināti visi LU studenti, mācībspēki un darbinieki.

Dalīties