Studentiem šogad ir iespēja par brīvu iegūt biļetes uz TechChill 2020, starptautisko jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konferenci, kas norisināsies 20. un 21. februārī Rīgā, Hanzas Peronā. Lai tās iegūtu, ir jāapmeklē studentu darbnīcu cikls, kas notiks no oktobra beigām līdz decembra vidum. Pirmā darbnīca notiks 22. oktobrī, pieteikšanās ir atvērta (līdz 15. oktobrim): bit.ly/2n1SY3n

Lai pasākumu padarītu studentiem pieejamāku, kopumā tiks izdalītas 80 TechChill 2020 biļetes. Tie, kuri darbnīcās sevi pierādīs kā patiešām motivētus un ieinteresētus jaunuzņēmumu pasaulē, iegūs iespēju apmeklēt Baltijas vērienīgāko jaunuzņēmumu un tehnoloģiju pasākumu. Konferences apmeklējums ir iespaidīga balva, taču arī studentu darbnīcu cikls sniegs daudzu vērtīgus ieskatus.

Viens no TechChill galvenajiem uzdevumiem ir izglītot jauniešus par jaunuzņēmumu ekosistēmu un attīstīt viņu biznesa prasmes. Tieši tādēļ darbnīcās, kas notiks 22. oktobrī, 19. novembrī un 12. decembrī, būs paneļdiskusijas ar industrijas līderiem, kā arī praktiskas nodarbības, kas stiprinās studentu īsrunas (pitch) spējas un veicinās vispārējo izpratni par jaunuzņēmumiem un to izaicinājumiem.

Arī tiem studentiem, kuri neiegūs brīvbiļetes, ir labs iemesls apmeklēt konferenci. Ierobežotā skaitā būs pieejamas īpašas biļetes augstākās izglītības darbiniekiem un studentiem – tā ir vērtīga iespēja par 49 eiro aci pret aci satikt vadošos inovatorus tehnoloģiju pasaulē, kā arī uzzināt industrijas jaunākās tendences.

Noteikumi dalībai studentu darbnīcās

  1. Pieteikšanās darbnīcām notiek līdz 15. oktobrim, otrdienai (ieskaitot).

  2. Pieteikšanās uz darbnīcām notiek individuāli, nevis komandās – viens pieteikums no cilvēka.

  3. Pieteikties var gan pilna, gan nepilna laika studenti līdz 29 gadu vecumam ar derīgu studējošā karti.

  4. Saņemot studenta biļeti, uz vietas būs nepieciešams pierādījums par personas studenta statusu.

  5. Studenta biļetes ir personalizētas un nav nododamas citām personām.

  6. Piedalīties var studenti no jebkuras valsts.

  7. Pieteikumu privātums tiek garantēts – pieteikumi nebūs pieejami publiski, tos redzēs tikai to izvērtētāji.

Nenovērtējamu pieredzi iegūst arī TechChill brīvprātīgie! Esot brīvprātīgajam, ir iespēja redzēt konferences veidošanu no iekšpuses, kā arī strādāt kopā ar mūsu producēšanas, komunikāciju un komūnas veidošanas komandām. Līdztekus studentu darbnīcām, TechChill organizē arī TechChill Akadēmiju – tas ir lekciju un nodarbību cikls, kas ļauj mūsu brīvprātīgajiem augt, paplašināt savas zināšanas un izpratni par jaunuzņēmumiem, kā arī iegūt dažādas noderīgas prasmes. Plašāka informācija par to, kā kļūt par TechChill 2020 brīvprātīgo, būs pieejama jau novembrī, tādēļ seko līdzi TechChill ziņām!

TechChill ir bezpeļņas nevalstiska organizācija, kas palīdz Latvijas un Baltijas jaunuzņēmumiem, stiprina jaunuzņēmumu kopienu, kā arī  paplašina tiem pieejamās zināšanas un prasmes. Organizācija visus savus līdzekļus iegulda atpakaļ vietējā ekosistēmā, popularizē reģiona jaunuzņēmumus pasaulē, kā arī visa gada garumā organizē lielākus un mazākus pasākumus. Ik gadu februārī notiek TechChill konference, kas kļuvusi par gada vērienīgāko un atpazīstamāko Baltijas jaunuzņēmumu ekosistēmas atbalsta pasākumu. Tās laikā Rīga, nedēļas garumā, kļūst par globālu inovāciju, biznesa un sadarbības veidošanas centru. Nākamā TechChill konference notiks 2020. gada 21. un 22. februārī. Plašāka informācija šeit: https://techchill.co/

Dalīties