28. martā LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē notika unikāls biznesa vakars kopā ar Antonu Adamoviču, kurš ir Latvijā vadošais inovatīvais uzņēmējs augsto tehnoloģiju jomā. Antonam Adamovičam pieder Latvijā nozīmīgākais inovāciju uzņēmums “Komercializācijas reaktors”. Viņš ir ieguvis lielu pieredzi, kā “no nulles” uzsākt savu biznesu augsto tehnoloģiju (DeepTech) jomā un kā jaunuzņēmumiem piesaistīt investīcijas pasaulē un Latvijā.  

Pasākuma gaitā  Antons Adamovičs dalījās pieredzē par inovatīvās ekosistēmas attīstīb tendencēm pasaulē; par riska kapitāla nozares darba principiem un ieguldījumu augsto tehnoloģiju startup attīstībā; Commercialization Reactor darbību; Commercialization Reactor’s Ignition Event un ko tas var dot cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt savu biznesu zinātnisko tehnoloģiju  jomā; CONELUM kā startup uzņēmuma veiksmes stāstu un starptautisko augsto inovatīvo tehnoloģiju konferenci Deep-Tech Atelier, kas šogad Rīgā no 12.- 13 aprīlim notiks jau otro gadu pēc kārtas, apvienojot ekosistēmas dalībniekus, tai skaitā - jaunuzņēmumus, investorus, akseleratorus, zinātniekus. Pasākums bija kupli apmeklēts un visiem interesentiem tas bija ļoti saistošs.

Antons ir augsto tehnoloģiju startup uzņēmējs ar plašu redzējumu un pieredzi starptautiskā startup ekosistēmā, ir minēts jauno uzņēmēju topā “Forbes TOP 30 under 30 Europe” un ticis izvelēts Google “New Europe TOP 100 Outstanding Challengers”.

Dalīties