Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF) aicina topošos studentus apmeklēt Atvērto durvju dienu, kas notiks šā gada 21. martā plkst. 14.00, E. Vasermaņa piemiņas auditorijā (225.aud.), Aspazijas bulvārī 5, Rīgā. Pasākuma apmeklētājus uz sarunu aicinās fakultātes dekāns prof. Gundars Bērziņš, kurš kopā ar fakultātes studentiem un studiju programmu direktoriem pastāstīs par fakultāti un studiju iespējām.

“Apkopotie dati pasaulē un arī Latvijā apliecina, ka cilvēki ar augstāko izglītību saņem vismaz par 50% lielāku atalgojumu nekā cilvēki ar zemāku izglītības līmeni. Nerunājot jau par to, augstākā izglītība divas reizes samazina varbūtību kļūt par bezdarbnieku, salīdzinot ar arodizglītību, un trīs reizes, salīdzinot ar pamatizglītību. Tāpēc mēs Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē gaidām visus, kas vēlas dzīvot pārticīgu un aizraujošu dzīvi,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš.

Atvērto durvju dienas apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par studijām un studiju programmu uzņemšanas prasībām, ārpusstudiju aktivitātēm un studentu dzīvi. Tāpat “kontaktbiržā” varēs personīgi uzdot sev interesējošos jautājumus vadības, ekonomikas, inženieru, finanšu un grāmatvedības studiju programmu direktoriem. Savukārt fakultātes studenti dalīsies savā pieredzē un atklās, kāpēc studēt BVEF ir labākā izvēle, kas nākotnē nodrošinās plašas karjeras iespējas.

Skolēniem būs iespēja doties ekskursijā pa LU BVEF ēku, iepazīstot vidi, kurā viņi varētu uzsākt studijas jau septembrī, kā arī apmeklēt LU studentu Biznesa inkubatoru.

LU BVEF piedāvā astoņas profesionālās un akadēmiskās bakalaura studiju programmas, kas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kuri vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kuri savai biznesa pieredzei vēlas pievienot nopietnas zināšanas. Savukārt desmit akadēmiskās un profesionālās maģistra studiju programmas būs labākā izvēle vidējā un augstākā līmeņa vadītājiem, starptautisko institūciju, valsts un pašvaldību darbiniekiem, kā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas vēlas vairot biznesa panākumus. Visas programmas ir akreditētas!

Dalīties