Tirgus izpētes institūts Potentialpark aicina studentus piedalīties nelielā aptaujā. Aptauja tiek veikta starptautiska pētījuma ietvaros. Dalība aptaujā ir Jūsu iespēja izteikties par to, kā, Jūsuprāt, darba devējiem vajadzētu organizēt tiešsaistes komunikāciju un rekrutēšanas darbu.

Lai piedalītos aptaujā, lūdzu, uzklikšķiniet uz saiti: survey.potentialpark.com/s3/2012 Aptaujas aizpildīšana aizņems ne vairāk par 15 minūtēm. Piedaloties pētījumā, varēsiet saglabāt anonimitāti. Aptauja veidota bez atsevišķu kompāniju sponsorējuma. Jūsu ieguvumi no dalības aptaujā:

1.       Varēsiet ietekmēt tiešsaistes rekrutēšanas procesu nākotni, atvieglojot procedūras, pēc kurām cilvēki apzina savas karjeras iespējas un piesakās darbam.

2.       Ja vēlēsieties, varēsiet iegūt pētījuma rezultātus.

3.       Jums būs iespēja uzzināt vairāk par jaunākajām tendencēm tiešsaistes rekrutēšanas procesos un iegūt Jūsu izaugsmei noderīgas atziņas.

4.       Varēsiet piedalīties loterijā un, iespējams, vinnēt iPhone / iPad2 / kādu no 25 voučeriem (Amazon,  iTunes, Sodexo vai Dangdang) / vai vienu no 500 iHipo.com abonentiem.

Pētījuma rezultāti tiks apkopoti 2012.gada pavasarī. Pateicamies par dalību un vēlam veiksmi! Potentialpark komanda

P.S. Potentialpark ir tirgus izpētes institūts, kas atrodas Stokholmā, Zviedrijā. Uzzināt vairāk par Potentialpark ir iespējams: www.potentialpark.com. Ar Potentialpark var sazināties: survey@potentialpark.com .

Dalīties