Nordea banka aicina pieteikties studentus uz 10 pilna laika apmaksātām vasaras prakses vietām dažādās bankas struktūrvienībās un departamentos. Prakses ilgums ir sākot no 3 līdz 9 mēnešiem. Pieteikšanās līdz 15.maijam www.nordea.lv/prakse.

Nordea personāla vadības departamenta vadītāja Helma Purvinska: „Studentu vasaras prakses konkursu izsludinām jau trešo gadu pēc kārtas. Praktikantiem tā ir iespēja iegūt savu pirmo darba pieredzi, savukārt darbadevējiem – atbalsts ikdienas darbiem un jauns redzējums uzņēmumā. Uzņēmumam tā ir iespēja jau tagad sadarboties arī ar saviem nākotnes darbiniekiem. Piemēram, pagājušā gadā Nordea pie sevis uzņēma 43 praktikantus, no kuriem 15 šobrīd turpina darba attiecības. Atsaucība ir ļoti liela – uz vienu prakses vietu Nordea bankā saņēmām vidēji 25 pieteikumus.” Par pieteikšanos Uz vasaras prakses vietām aicinām pieteikties studentus, kuri vēlas iegūt pieredzi šādos bankas departamentos – Sabiedrisko attiecību departamentā, Kontaktu centrā, Privātpersonu parādu atgūšanas un restrukturizācijas nodaļā, Naudas plūsmas vadības daļā, Līzinga klientu apkalpošanas nodaļā, Kredītu analīzes daļā, Maksājumu karšu apstrādes nodaļā un bankas Klientu apkalpošanas centros Rīgā.

Prakses laikā Nordea nodrošina darbinieku mācības, pieredzējušu un pretimnākošu prakses vadītāju, skaidri definētus prakses uzdevumus un kritērijus to izvērtēšanai, kā arī valstī noteikto minimālo atalgojumu. Prakses laikā iespējams piedalīties Nordea ārpusdarba aktivitātēs, piemēram, futbols, basketbols, volejbols, Nordea koris, velo komanda u.c. Ko praktikants var sagaidīt no prakses vietas •    Iegūt praktisko darba pieredzi
•    Uzzināt vairāk par uzņēmējdarbību, uzņēmuma funkcijām
•    Iepazīt izvēlētās nozares konkrētu speciālistu darbu, tā specifiku
•    Atsaucīgus kolēģus un draudzīgu kolektīvu
•    Savu prasmju, zināšanu novērtējumu darba tirgū
•    Jaunus kontaktus, paplašinot savu redzes loku
•    Iespēju pierādīt sevi, nākotnē turpināt sadarbību jau kā darbiniekam Plānotais prakses sākums ir no 1.jūnija, iepriekš vienojoties ar konkrētā departamenta vadītāju.

Papildu informācijai: Dagnija Lejiņa, Sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre, Nordea Latvija, tālr.: 6 700 5610, mob.: 29 470 708, dagnija.lejina@nordea.com

 

Dalīties