Valdība ir pagarinājusi ārkārtējo situāciju valstī līdz 12. maijam, saglabājot visus iepriekš noteiktos ierobežojumus. Lai mazinātu riskus Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (LU BVEF) personālam, studējošajiem, viesiem un apmeklētājiem inficēties ar Covid-19 studiju process attālināti tiek pagarināts līdz 12.maijam.

Visi LU BVEF mācībspēki nodrošinās paredzētās studiju kursu vielas apgūšanu, studējošiem atrodoties ārpus LU telpām, patstāvīgi izvēlēties labāko un efektīvāko lekciju, laboratorijas darbu vai semināru apguves metodi un tam nepieciešamos materiālus. Pēc iespējas izmantojot tiešsaistes saziņas metodes e-studiju vidē, videokonferences, videomateriālus, saites uz dažādiem e-resursiem.

Visa aktuālā informāciju par nodarbību norisi un plānotajiem pārbaudes darbiem studentiem būs pieejama e-studiju vidē. Lūgums sekot līdzi informācijai e-studiju (https://estudijas.lu.lv/) vidē un LUISa kontā (luis.lu.lv).

Klātienes konsultācijas ar mācībspēkiem nenotiek un studenti ir aicināti sazināties ar pasniedzējiem elektroniski izmantojot e-pasts, Skype, telefonu un citus elektroniskās saziņas veidus. Mācībspēku konsultāciju laiki: https://www.bvef.lu.lv/lv/studijas/studentiem/pasniedzeju-konsultacijas/

Studiju informāciju centrs sniegs studentiem iespēju saņemt konsultācijas un informāciju telefoniski, e-pastā, kā arī citiem saziņas līdzekļiem. Dokumentu saņemšana un nodošana tiks organizēta elektroniski. Tikai ārkārtas gadījumos vienojoties par vizīti klātienē. Studiju informācijas centra kontakti: https://www.bvef.lu.lv/lv/studijas/studentiem/studiju-informacijas-centrs/

Dalīties